Label M

label.m – het officiële haarverzorgingsproduct van de London Fashion Week - is een bekroond en door fashion geïnspireerd gamma dat door professionele stilisten werd ontworpen onder het creatieve toezicht van een dynamisch International Artistic Team dat geleid wordt door Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck.

label m
Label M

Ontstaan Label M

label.m ontstond uit liefde voor creativiteit en passionele toewijding aan het kappersvakmanschap. Het merk, dat in 2005 in Londen gecreëerd werd door Toni Mascolo, CEO en Sacha Mascolo-Tarbuck, Global Creative Director, weerspiegelt het Londense Brit-Cool collective of Fashion en muziek.
De jarenlange ervaring in productontwikkeling gecombineerd met de visie van het legendarische artistic team vormt de drijvende kracht achter de de ontwikkeling van nieuwe stylingtechnieken en dynamische productinnovaties die de laatste couture- en fashiontrends belichamen wat het haar beftreft.

Label M haarproducten

De samenstellingen van de label.m haarproducten van label.m vormen een spanningsveld tussen kunst en wetenschap. Ze zijn tot stand gekomen in de salon, in plaats van in een laboratorium, en het dynamische, bekroonde, op fashion geïnspireerde assortiment is over de hele wereld geliefd bij vakmensen en klanten. label.m werd in 2005 gelanceerd en destijds bestond de lijn uit 15 onderscheidende producten. Het huidige assortiment is uitgegroeid tot 61 producten die onderverdeeld zijn naar het eenvoudige 4C-systeem: Cleanse, Condition, Create en Complete. Daarnaast zijn aan het brede basisaanbod een aantal lijnen toegevoegd zoals Organics, Therapy Age-Defying - die gericht is op de 5 tekenen van haarveroudering - en Lab Remedy; onze nieuwste professionele behandelingslijn, alleen voor in-salon gebruik.

Technologie

label.m combineert de meest effectieve natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën met unieke label.m technologieën om ervoor te zorgen dat je haar zowel van binnen als van buiten mooi wordt. Het label.m assortiment kent zes unieke technologieën, die elk speciaal ontwikkeld zijn voor een specifieke behoefte om het haar in topconditie te brengen en garant staan voor uitzonderlijke resultaten.